dimecres - març 08, 2017

27 DE MARÇ DIA MUNDIAL DEL TEATRE

xtac - Creative -
image

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya celebreran un acte conjunt pel dia internacional del Teatre el proper dilluns 27 de Març, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya.

L’acte es durà a terme al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei a les set de la tarda.

Les tres entitats convocants volen celebrar conjuntament el dia Internacional del Teatre amb un acte obert a tothom que hi vulgui assistir, per reivindicar el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió  i enriquiment social, denunciant la precarietat en què es troben el teatre i la cultura en la nostre societat.

image

Podeu consultar tot el progrma aquí:

Leave a Comment

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook