divendres - maig 12, 2017

Jornada formativa sobre xarxes d’esdeveniments culturals

xtac - Creative -
image

El proper dimarts 16 de maig es celebra una jornada formativa sobre les xarxes d’esdeveniments culturals organitzada per la Fira Mediterrània de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va dirigida a professionals del món de la cultura com tècnics municipals i gestors culturals i l’objectiu és “donar a conèixer models i estratègies de treball en xarxa i analitzar-ne el funcionament amb l’objectiu de potenciar les xarxes existents i oferir recursos per a l’impuls del treball col·laboratiu en la planificació, gestió, comunicació i visibilització de projectes culturals”.

Durant la jornada també hi ha programada una taula de debat on hi participaran Lluís Gendrau de Circuit Folc, Oriol Martí de la Plataforma d’Arts de Carrer, Jordi Planagumà de la Xarxa Cases de la Música Popular  i Salvador Casals president de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) impulsora de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) per presentar i analitzar diferents models de treball en xarxa en l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme.

Més informació, programa complert i inscripcions

DIA: Dimarts 16/05/2017

LLOC: Filmoteca de Catalunya

Leave a Comment

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook