dimecres - maig 17, 2017

Maika Maikovski guanyadora del Premi Teresa Rebull

xtac - Creative -

Maika Makovski, la cantautora mallorquina, és la guanyadora de la segona edició del Premi Teresa Rebull organitzat per la Generalitat de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa, amb la col·laboració de l’Espai Marfà, de l’Ajuntament de Girona i la Fundació Casa de la Música del Gironès. Aquest premi, té per objectiu donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu.

La cantautora ha guanyat el premi amb el seu projecte musical CarMenka, que retorna als seus orígens macedonis, mallorquins i andalusos. La proposta, com a guanyadora del premi, s’estrenarà aquest proper octubre en el marc de la 20ª Fira Mediterrània de Manresa amb una preestrena al Festival Connexions. El projecte a més, contarà amb una dotació econòmica de 5.000€ que atorga el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i una estada de creació a l’Espai Marfà i la Fundació Casa de la Música del Gironès.

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) està treballant per establir una aliança perquè aquesta proposta musical s’inclogui dins els espectacles de programació coordinada per fer gira els teatres de la XTAC.

image

Maika Makovski en concert al Casino Aliança del Poblenou | Xavier Mercadé

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook