dimarts - agost 29, 2017

Arrenca el FITAG 2017

xtac - Creative -

Dimarts 29 d’agost, arranca la 17ª edició del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona que durarà fins el dissabte 2 de setembre. Durant aquesta setmana es podran veure diferents espectacles i obres teatres de companyies d’arreu del món. Avui a les set de la tarda, es durà a terme l’acte inaugural del festival al Teatre Municipal de Girona. Per encetar la programació d’aquest any, un cop finalitzat l’acte inaugural, es farà la representació de l’obra Guantanamera, de la companyia El Mirall de Blanes.

Enguany el FITAG compta amb 7 espais escènics per tota la ciutat de Girona i amb gairebé 30 companyies de teatre participants. El festival teixeix aliances i col·laboracions amb les companyies locals i internacionals, els municipis i els barris per l’intercanvi i la convivència. Aquest any,  s’ha iniciat una aliança amb la XTAC que ha desenfocat en dos programadors de la xarxa convidats a veure les obres de teatre que es programen per poder recomanar i suggerir a la resta de programadors de la XTAC. A més, el dissabte dia 2 de setembre al pati de la Casa de Cultura de Girona es podrà veure l’espectacle Kabarret de la companyia Filagarsa de l’ateneu XTAC, el Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei.

image
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook