dilluns - setembre 04, 2017

La XTAC a la FIRA Mediterrània de Manresa

xtac - Creative -

La 20ª edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que enguany se celebra del 5 al 8 d’octubre, és un mercat d’espectacles de base mediterrània i enfocada en dos grans eixos: La cultura popular i les músiques del món expressades en els diferents llenguatges artístics (arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre). La Fira és un mostrari d’espectacles en diferents formats, i la llotja professional és el lloc d’intercanvi, contacte i compravenda entre els diferents professionals del sector. Els objectius principals de la fira són “potenciar la creació i la circulació nacional i internacional de projectes que uneixen la creació contemporània amb la cultura d’arrel” i “ser nucli de trobada, tendències i idees en l’àmbit de la cultura tradicional i potenciar els vincles amb el treball comunitari, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura”.

Aquest any, la XTAC ha teixit una aliança amb la Fira Mediterrània, que fruit de la bona entesa i la col·laboració, es traduirà en la presència de la XTAC en un estand de la Llotja de professionals i permetrà als programadors de la xarxa de inscriure’s gratuïtament per poder assistir-hi. A més, la Fira cedirà un espai a la XTAC perquè celebri el V Consell de Programadors. D’altre banda, el diumenge 8 d’octubre a les set de la tarda, s’hi podrà veure l’Auca del Senyor Esteve, la primera producció teatral de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia Quatre per Quatre.

image
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook