dimarts - octubre 10, 2017

V CONSELL DE PROGRAMADORS DE LA XTAC A LA FIRA MEDITERRÀNIA

xtac - Creative -

Aquest any, la XTAC ha teixit aliances amb la Fira Mediterrània, que fruit de la bona entesa i la col·laboració, s’ha traduït en la presència de la XTAC en un estand de la Llotja de professionals durant els dies del certamen (del 5 al 8 d’octubre). A més, la Fira ha acollit el V Consell de Programadors de la XTAC. D’altra banda, el diumenge 8 d’octubre, es va programar “l’Auca del Senyor Esteve”, la primera producció teatral de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la companyia Quatre per Quatre.

Del 5 al 8 d’octubre, la capital del Bages s’ha convertit, un any més, en epicentre de la cultura popular i les músiques d’arrel. La Fira Mediterrània de Manresa, ha celebrat enguany la seva 20a edició i ha acollit durant quatre dies 126 companyies, 179 funcions, d’aquestes, 36% de pagament i 64% gratuïtes. La programació, ha inclòs 7 coproduccions i 32 estrenes, llençant quatre missatges que han definit la filosofia d’aquest projecte al llarg dels anys: futur, patrimoni, innovació Mediterrània.

image

Leave a Comment

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook