dimarts - octubre 24, 2017

EL CÍRCOL DE BADALONA, NOVA ENTITAT XTAC

xtac - Creative -

La XTAC dóna la benvinguda al teatre del Círcol Catòlic de Badalona que s’ha incorporat com a nou membre de la xarxa!

El Círcol té 138 d’història, el 19 de març de 1879 pel doctor Josep Roca, rector de Santa Maria, i mossèn Jaume Solà i Seriol, per tal de fusionar les dues entitats catòliques existents a Badalona, el Círcol de Sant Josep i el Círcol Catòlic d’Obrers del Puríssim Cor de Maria.

Pel què fa al teatre, l’entitat disposa d’una sala de 1610 m₂ amb un aforament màxim 289 persones i uns vestuaris de 69,92 m₂. El Círcol de Badalona ofereix un servei de lloguer d’espais per a ciutadans, entitats, grups o empreses que hagin d’organitzar reunions, congressos, assajos, platós de rodatge o activitats culturals, lúdiques i formatives, de caràcter puntual. Tots ells conformen un gran espai obert a la cultura, la formació i el lleure.

Més informació

image

image
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook