dimecres - desembre 27, 2017

La XTAC renova l’aliança amb el festival Barnasants

xtac - Creative -

La XTAC i el Festival Barnasants Cançó d’Autor, renoven l’aliança que va fer possible que durant la passada edició, alguns dels teatres de la xarxa programessin Les Kol·lontai, el concert inaugural del festival del 2017.

Pel 2018, la proposta del Festival per la seva inauguració és el cantant figuerenc Joanjo Bosk.

El cantant empordanès presentarà en directe i de forma exclusiva pel Barnasants un intens treball de cançons pròpies carregat de poesia i vitalitat. Serà un espectacle a trio electroacústic que transita entre la cançó i el rock d’autor. Emocionalitat, memòria, compromís i actitud transiten entre la creació pròpia i l’adaptació de poemes.

En aquest nou directe destaca una constant en les seves lletres: “La natura com a refugi ha estat el veritable nervi, amagatall cruel i amable, cançó d’esperança”. Un concert ple de noves cançons que supuren energia i que troben la seva veritable dimensió en el directe.

Amb aquest nou treball sembla que Bosk ha trobat definitivament un camí per recórrer i ho demostrarà en directe amb un repertori basat principalment en el nou disc, i que també inclourà cançons d’anteriors treballs com En el temple del vent, Cançó per Elna o Figueres-Gernika. El factor sorpresa també serà present amb alguna versió adaptada per l’artista.

Tot un retrat sonor d’una de les veus més excepcionals, i alhora desconegudes, del panorama català.

Així doncs, fruit d’aquesta renovada aliança, els ateneus de la XTAC que hi estiguin interessats podran programar aquest concert als seus teatres, amb condicions especials per a ells.

Escoltar la Cançó d’Elna de Joanjo Bosk 

image

Leave a Comment

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook