dijous - abril 26, 2018

S’obre la 3a convocatòria del Premi Delfí Colomé

xtac - Actualitat, Creative -

Divendres 20 d’abril, en el marc del Festival Sismògraf, va quedar oberta la 3a convocatòria del Premi Delfí Colomé al millor projecte de creació i producció en dansa d’arrel tradicional. El guardó té com a objectiu ser un motor de noves propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional. Els projectes que es presentin al premi han de tenir com a resultat la presentació d’un espectacle de dansa, que podrà incloure altres disciplines artístiques.

Les candidatures han de ser projectes originals i inèdits i no poden haver estat estrenats. Els creadors i les formacions que vulguin optar al guardó poden presentar la seva documentació fins el 31 d’agost de 2018. El premi consta d’una dotació de 10.000 euros, i haurà de ser invertit, íntegrament, en la producció del projecte guanyador i s’estrenarà en el marc del festival Ésdansa 2019.

La Federació d’Ateneus de Catalunya a través també de la XTAC, col·labora l’edició d’aquest premi. Precisament, el projecte guanyador es podrà veure abans de ser estrenat oficialment al festival garrotxí Ésdansa 2019 a la XTAC, entre d’altres llocs com ara el Mercat de les Flors o la Fira Mediterrània 2019.

La selecció i valoració dels projectes la farà un jurat creat expressament per a l’ocasió, designat pel Departament de Cultura a proposta del Festival Ésdansa. El seu veredicte es farà públic en el transcurs de la Fira Mediterrània 2018 que es celebrarà a Manresa del 4 al 7 d’octubre, i a través de la pàgina web www.esdansa.cat.

Consulta les bases del premi a través d’aquest enllaç al portal Ésdansa

Per a més informació, consulta la informació completa al portal Ésdansa

image
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook