dimarts - agost 28, 2018

La Lliga de Capellades i la Cate de Figueres seran presents al FITAG

xtac - Actualitat, Creative -

El Grup de Teatre de la Societat La Lliga de Capellades i el de La Cate de Figueres formaran part de la programació del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona que comença avui dimarts 28 d’agost.

En aquesta edició, La Cate ha estat triada com a entitat delegada de la XTAC per fer les tasques d’observadora, en cas que hi hagi algun espectacle que sigui susceptible de ser inclòs en el circuit de la xarxa de teatres. La mateixa entitat també ha estat una de les seus del pre festival, amb la pre estrena el passat diumenge de l’obra ‘Exercicis sobre la llibertat’, una coproducció catalana i marroquina.

Pel que fa a les actuacions dels dos ateneus que formen part de la XTAC al certamen, el Grup de Teatre de la Societat La Lliga de Capellades, que es va fundar el 1978, ha programat l’obra ‘El Petit Príncep’ que es representarà al Teatre Municipal de Girona el divendres 31 d’agost, a les 19:30h.

Pel que fa al Taller de Teatre de La Cate, refundat el 2005, l’obra triada és ‘M’esperaràs?’, que es podrà veure demà dimarts 28 d’agost al Pati de les Magnòlies de la Generalitat, a Girona ciutat, a les 21h.

El FITAG és un festival que defuig la rutina, la comoditat i la gestió automatitzada, perquè creu en la màxima que el teatre és viu i canviant, s’adapta als temps i evoluciona. El festival pretén entrar en una nova etapa en el món del teatre anomenat amateur, o no-professional, i se celebrarà dels dies 28 d’agost a l’1 de setembre, a les comarques gironines.

image
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook