Comparteix-ho

Ja s’han iniciat els primers assaigs als ateneus de la convocatòria 2021 de residències artístiques adreçada als artistes professionals que organitza la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).

Ja s’han iniciat els primers assaigs als ateneus de la convocatòria 2021 de residències artístiques adreçada als artistes professionals que organitza la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).

L’objectiu de les residències és posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals.

Els projectes escollits en aquesta tercera edició per dur a terme aquestes residències van ser:

  • ‘Textures’ de Christian Ramos. Espectacle de dansa a L’Ateneu Santfeliuenc. S’està assajant des del dia 7 de juny. L’estrena serà l’1 d’octubre.
  • ‘Piel de naranja’ de la Companyia Rasa-Sara Colomino. Espectacle de dansa al Casino Prado de Sitges. S’està assajant des del 4 de juny. L’estrena serà el 31 d’octubre.
  • ‘Orígens’ del grup Airun i el Cor Jove del Coro de Sentmenat. Espectacle de gènere musical al Coro de Sentmenat. S’està assajant des del 5 de juliol. L’estrena serà el 6 de novembre i la segona funció es representarà el 7 de novembre.

 

 

Deixa un comentari