Titular notícies

El Cicle de Cultura Popular als Ateneus arriba al seu final

Dimarts 16 Abril 2019


El Casino l’Aliança del Poblenou, Foment Hortenc, Lluïsos d’Horta, el Teatre de Sarrià, l’Orfeó Martinenc i el Centre de Sant Pere han acollit, els últims mesos, la segona part del Cicle de Cultura Popular als Ateneus, que organitzen l'ICUB i la XTAC. El cicle ha comptat amb la participació de bandes, cobles, corals i esbarts i aquest mes de juliol arriba a la seva fi. 

L’objectiu del cicle és el d’acostar i difondre dues institucions summament importants pel nostre patrimoni cultural: els ateneus i la cultura popular que es fa a Barcelona, rica en diversitat. Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat artística, no poden ser exhibits a l’espai públic, per això es posen a disposició d’aquests exhibicions culturals les seus de diversos ateneus en cada edició del cicle.

L'últim espectacle del cicle serà el dijous, 4 de juliol amb "La Seca, La Meca i les Valls d’Andorra, d’El Pont d’Arcalís" a l’Orfeó Martinenc, a les 19H.

Més, sobre...: ateneus. cultura popular , cicle , icub