Titular notícies

Últimes funcions del Cicle de Cultura Popular als Ateneus

Dimecres 26 Juny 2019


Ara fa dos anys que va arrencar el cicle Cultura Popular als ateneus amb l’objectiu d’unir dues tradicions molt importants  a la nostra ciutat: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que tenim a Barcelona. Les actuacions són un seguit d’espectacles creats per grups de cultura popular de la ciutat que, per la seva qualitat artística, no poden ser exhibits a l’espai públic. Per això es posen a la disposició de bandes, cobles, entitats corals i esbarts els espais de diversos ateneus que hi ha a Barcelona i que formen part de  la Xarxa d’Ateneus de Catalunya. 
I precisament és la varietat allò que caracteritza el programa present: entre  els mesos de setembre, octubre, novembre  i desembre el cicle proposa quinze concerts d’estils ben variats en cinc ateneus que hi ha repartits per tot Barcelona. S’hi destaquen propostes que fusionen disciplines diverses, com ara veu i cobla, cançó i dansa, cobla  i sardanes... A més dels darrers espectacles de creació dels esbarts barcelonins, música de banda, danses vingudes l’est, i una coral interpretant bandes sonores de films japonesos. Al programa també hi trobareu els concerts del trimestre de tardor del cicle Concerts de cobla a Barcelona organitzat anualment per la Confederació Sardanista  i els Amics dels Concerts.

Ja estan a la venda les entrades per als espectacles d'aquesta tercera edició.

 

Més, sobre...: música , orfeó lleidatà , ateneus , musicals