Titular notícies

Èxit en la primera parada de la gira d'Una Altra Estrena

Dimecres 26 Juny 2019


Una Altra Estrena va donar el tret de sortida de la gira que farà pels ateneus de tota Catalunya. El teatre de la Societat La Lliga de Capellades va tenir l'honor de ser la primera parada d'aquest espectacle de producció pròpia de la XTAC i del grup de teatre Sus4, a càrrec de Clara Solé i sota la direcció artística de Daniel Anglès. L'estrena va comptar amb la presència del president de la Federació d'Ateneus de Catalunya Pep Morella i l'alcalde del municipi anoienc Salvador Vives.

Les pròximes funcions d'Una Altra Estrena durant aquest mes d'octubre seran a El Casal de Llavaneres de Sant Andreu de Llavaneres el dia 12 d'octubre a les 18:00 i a la SCCR la Verbena de Sant Joan de Vilatorrada el 19 d'octubre a les 18:30.

El mateix diumenge La Lliga de Capellades també va acollir el 9è Consell XTAC. La valoració va ser molt positiva per part dels assistents i, per primera vegada, els ateneus de la XTAC van comprometre's a contractar un mínim de 50 espectacles de cara a aquesta temporada.

Estrena Una Altra Estrena 1

Estrena Una Altra Estrena 2

Estrena Una Altra Estrena 3
  

Més, sobre...: música , orfeó lleidatà , ateneus , musicals