Titular notícies

Cap ateneu sense concert de Nadal!

Dimarts 22 Octubre 2019


Un bon concert de Nadal és indispensable per tal de celebrar les festes com cal. És per això que la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya (XTAC) ofereix dues propostes musicals per evitar que cap ateneu es quedi sense el seu concert de Nadal. Aquestes són el Concert d'Any Nou de l'Orquestra del Reial Cercle Artístic (ORCA) i Nadal amb Arpa del Cor de cambra Dyapason.

El Concert d'Any Nou és tot un clàssic que fa anys que viatja arreu del territori cada Nadal. Ho fa de la mà d'una orquestra, l'ORCA, amb més de 25 anys d'història a les seves espatlles. El repertori d'aquest concert de Nadal consta del Divertimento de Mozart nº3, un doble concert de Vivaldi per dos violins i orquestra de corda en la menor i un assortit de valsos i peces populars. Aquesta última part permetrà al públic assistent participar ballant al ritme d'una gran varietat de tonades.

El segon espectacle que poden contractar els ateneus de la XTAC, és un concert de Nadal amb Arpa d'una de les primeres formacions corals de cambra del territori català, el Cor de Cambra Dyapason. Nadal amb Arpa recull una gran varietat de cants nadalencs propis de la tradició catalana i anglosaxona. El dimoni escuat, el noi de la mare, el desembre congelat, Wolcum Yole, Spring Carol o Deo Gratias són alguns dels grans clàssics que s'interpretaran durant aquest fantàstic concert de Nadal.

No perdeu l'oportunitat de farcir el vostre ateneu d'esperit Nadalenc contractant aquests magnífics concerts. Podeu consultar els preus i la disponibilitat de l'espectacle al catàleg de l'àrea privada. Des d'allà, també podeu reservar el concert que vulgueu o, si ho preferiu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un mail a xtac@ateneus.cat. I recorda: Aquestes festes, que cap ateneu es quedi sense concert de Nadal!


Més, sobre...: música , orfeó lleidatà , ateneus , musicals