Titular notícies

La programació coordinada rebrà ajuda també programada passat l'estiu i fins que s'acabi l'any

Divendres 20 Març 2020


Són moments d'incertesa dins del món cultural. L'expansió del Covid-19 i les mesures imposades pel Govern han obligat a molts artistes, programadors, sales de teatre i altres agents del sector a cancel·lar funcions, gires i tota mena d'esdeveniments culturals. Des de la FAC i la XTAC volem ajuda a les entitats que heu hagut de cancel·lar funcions d'espectacles de la programació coordinada a causa del coronavirus.

És per això que tindreu temps per reprogramar aquests espectacles fins al 31 de desembre, comptant amb la mateixa ajuda econòmica prevista per als bolos que heu hagut de suspendre.

La Junta de la FAC ha acordat aquesta mesura excepcional i també ha previst donar la subvenció a les entitats que en el seu moment vau programar pel període setembre - desembre 2020. Tanmateix, el límit de 2 ajudes per ateneu continua vigent.

​Tant per aquestes actuacions de programació coordinada com pels espectacles que no ho són però heu de suspendre, podeu demanar data nova enviant un mail a xtac@ateneus.cat o directament a la companyia, si ja hi estàveu en contacte. Només us demanem que notifiqueu qualsevol data nova o decisió a la coordinació de la XTAC.

Com que no sabem si s'allargarà molt o poc aquesta situació, cadascú de vosaltres podeu decidir si preferiu esperar i intentar fer-ho a la primavera o estiu, o ja ho voleu i podeu passar-ho a la tardor.


Més, sobre...: programació coordinada , teatre , xtac