Titular notícies

'Per fi sortirem!', la versió confinada d'una Altra Estrena

Dilluns 6 Abril 2020


"Els membres de la companyia Sus4 han vist com s'han hagut d'ajornar moltes de les funcions d'Una Altra Estrena programades per aquestes setmanes a causa del coronavirus. Tanmateix la directora Clara Solé i els actors i actrius de la companyia no perden el bon humor. Per demostrar-ho han fet un vídeo musical ple d'optimisme i bon humor per animar el confinament de tots plegats.

El vídeo, de títol 'Per fi sortirem", mostra a tots els membres de la companyia Sus4 interpretant una versió de la cançó 'I Know It's Today' del musical 'Shrek'. Carles Alarcón, Alexandre Ars, Maria Codony, Júlia Cortina, Ferran Enfedaque, Laura Font, Clara Giralt, Ramon Ramiro i Clara Solé mostren les ganes que tenen de tornar a sortir als carrers sense guants ni mascaretes, poder tornar als bars, deixar de fer exercici al menjador o tornar a abraçar-se amb els amics i familiars.

La Clara Solé, en nom de tota la companyia, ha volgut enviar un missatge a tots els artistes que viuen moments complicats:
"La companyia SUS4 volem donar un missatge positiu. Mantinguem-nos actives i creatives. Aprofitem la situació per trobar altres maneres de tastar-nos i desenvolupar-nos com a artistes. No hem de patir, tornarem als teatres, als auditoris, als cinemes. La cultura sempre ens ha acompanyat i ens seguirà acompanyant allà on siguem."

 

Més, sobre...: una altra estrena