Titular notícies

Seguim fent difusió de les residències artístiques de la XTAC i la FAC

Divendres 24 Abril 2020


El període perquè artistes professionals de teatre, dansa o música presentin les seves candidatures a les residències de la XTAC s'acaba el pròxim 17 de maig. Per tal d'assegurar que la convocatòria sigui un èxit necessitem que des dels ateneus continueu fent-ne difusió. Les residències són un projecte que beneficia a totes les parts implicades i és un motor cultural molt útil.

És per això que us animem a utilitzar els vostres canals de difusió per donar a conèixer aquesta convocatòria i animar als artistes a presentar els seus projectes. Si feu servir les xarxes socials, podeu utilitzar el hashtag #ResidènciesXTAC i etiquetar-nos a @xarxateatres. També us animem a compartir les bases de la convocatòria i el formulari que han d'omplir els candidats. A més, podeu utilitzar alguns dels dissenys que trobareu a continuació fent clic amb el botó dret a sobre de la imatge que voleu i seleccionant l'opció "Guardar imatge com a..." :
 


Més, sobre...: producció pròpia , teatre , xtac