Titular notícies

Ja us podeu apuntar al Festival Litterarum

Divendres 15 Maig 2020


Litterarum és una fira professional que promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l’escena. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l’Ajuntament de Mora d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

A causa de la situació d'excepcionalitat que vivim, el Festival Litterarum de Mora d'Ebre es farà de forma online. Ja es poden fer les inscripcions entrant a Litterarum.cat. Caldrà que cada Ateneu s'inscrigui individualment amb un correu electrònic. Si hi ha més d'una persona per Ateneu que es vulgui inscriure ho haurà de fer de manera individual perquè haurà de donar un nom i un correu per donar-se d'alta. Hi ha algunes activitats a les quals només es podrà entrar si s'ha fet la inscripció com a programadors.