Titular notícies

Es podrà reprogramar Una Altra Estrena fins a final d'any

Dijous 4 Juny 2020


La Junta de la FAC ha acordat allargar el període per reprogramar la producció pròpia Una Altra Estrena fins al 31 de desembre. Aquesta mesura s'ha pres tenint en compte les cancel·lacions de les funcions del musical del mes de març, abril i maig.

Per reprogramar aquells bolos que heu hagut de suspendre podeu demanar data nova enviant un mail a xtac@ateneus.cat o directament a la companyia, si ja hi estàveu en contacte. Només us demanem que notifiqueu qualsevol data nova o decisió a la coordinació de la XTAC.

Com que no sabem si s'allargarà molt o poc aquesta situació, cadascú de vosaltres podeu decidir si preferiu esperar i intentar fer-ho a la primavera o estiu, o ja ho voleu i podeu passar-ho a la tardor.


Més, sobre...: producció pròpia , teatre , xtac