Titular notícies

Ja es poden escollir les residències XTAC

Dijous 18 Juny 2020


Ja tenim totes les propostes rebudes a través de la convocatòria de Residències XTAC que hem fet per segon any consecutiu. Aquestes 6 que us ensenyem són les que complien els requisits establerts a les Bases.

Per tal que pugueu veure tot el material i decidir si us fa el pes acollir a casa vostra  alguna de les propostes hem preparat aquest FORMULARI RESIDÈNCIES. Per entrar-hi feu servir mateix usuari i contrasenya que teniu per accedir a la web XTAC.

Mireu detingudament el que ens proposen i contesteu si us interessaria acollir alguna RESIDÈNCIA ARTÍSTICA. Teniu un espai on posar comentaris per fer constar el que cregueu important que sapiguem (camp també obligatori).

Data límit: podeu contestar fins al dia 12 de juliol. 
Recordeu que en qualsevol cas els horaris i dates es pactaran sempre entre Artista i Ateneu.

Animeu-vos! Hi ha propostes molt interessants!