Titular notícies

Descomptes a la Fira Mediterrània per als programadors de la XTAC

Dijous 6 Agost 2020


Enguany els programadors de les entitats que formen part de la XTAC tenen un descompte del 50% a l'hora d'acreditar-se com a professionals per a la Fira Mediterrània. Aquesta és el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l'arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu. 

Es tracta d'una fira amb espectacles musicals de l'escena mediterrània, de músiques del món i música folk. Les arts escèniques són un altre dels pilars de la Fira, amb la dansa, el teatre, el circ, les arts de carrer i les propostes de públic familiar com a protagonistes. Finalment, l'última pota és la de la cultura popular i l'associacionisme, que posa èmfasi en el seu maridatge amb el sector professional de les arts, amb la mirada posada en el patrimoni immaterial de la Mediterrània.

Per tal d'aconseguir el descompte, els programadors han d'entrar al web de la Fira Mediterrània i inscriure's com a professionals. En un punt del formulari se us demanarà que poseu de quina associació proveniu i haureu de posar que sou de la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya. Fet això, es farà el descompte de forma automàtica.