Titular notícies

El Centre de Sant Vicenç dels Horts, nou membre de la família de l'XTAC!

Divendres 16 Octubre 2020

​A la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya estem de celebració! L'última incorporació a la xarxa ha estat El Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts o "El Centre". L'entitat fundada l'any 1880 per uns joves emprenedors de Sant Vicenç amb afany de cultivar les inquietuds de la joventut dintre un ordre i una moral, que 140 anys més tard està més viva que mai.

Actualment ofereixen activitats esportives, musicals (3 corals i escola de música), balls de saló, teatre amb varis grups, grup d'espectacles infantils "Xarxa" i una sala d'espectacles dotada amb un bon equipament d'escenari d'àudio i de llums. 

Aquesta és una gran notícia per la xarxa donades les característiques del teatre, tant pel que fa a l'aforament, les dimensions o les prestacions tècniques.