Titular notícies

El XII Consell XTAC se celebra el dia 8 de maig al Teatre de Sarrià, inscriviu-vos aquí!

Dimarts 20 Abril 2021

Ja hi ha data pel proper Consell XTAC, que enguany celebra la seva dotzena edició. L'entitat escollida a l'edició anterior del Consell per acollir aquest esdeveniment que se celebrarà el dia 8 de maig a les 10h, fou el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, un dels més actius a l'hora de programar espectacles al seu Teatre. L'adreça del Centre és: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, (08034) Barcelona.

Per inscriure-us a l'acte cliqueu aquí.

El consell de la XTAC se celebra anualment i es tracta d'un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya. S'hi tracten diversos temes que tenen a veure amb la planificació a llarg termini, com poden ser les produccions coordinades (com les obres: 'Perduts', 'Bruna', 'Palmira', entre d'altres) o les produccions pròpies anuals (com 'Una altra estrena' o '36 Preguntes que faran que t'enamoris'), però també tots aquells aspectes que afecten al dia a dia de les entitats. 

Cal remarcar que en el marc de l’XI Consell de la XTAC a l’ateneu de Vila-rodona, es van contractar 130 espectacles, el que va suposar una xifra rècord per a la xarxa de teatres d’ateneus de la Federació, i un veritable impuls per a la tasca de programació que realitzen, en un context difícil com l’actual. Malgrat la crisi sanitària, des de la XTAC s'afronta amb valentia el fet d'organitzar un esdeveniment presencial com aquest, per reivindicar ara més que mai, que la cultura és segura.