Titular notícies

Queden pocs dies per decidir si voleu acollir alguna de les propostes de Residències Artístiques 2021

Dissabte 24 Abril 2021

Per tercer any consecutiu i per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) va obrir una convocatòria de residències artístiques als ateneus adreçada, exclusivament, als artistes professionals, que es va tancar el dia 4 d'abril. 

Des de llavors, els programadors d'espectacles dels teatres de la Xarxa, poden escollir i programar algun dels espectacles fruit de la Convocatòria de Residències Artístiques 2021. Aquest termini acaba el proper 2 de maig. Des de l’XTAC se segueix apostant per un projecte que ja ha donat molts bons fruits: La Ciutat Llunyana fou el resultat de la primera convocatòria de residències al teatre de Lluïsos d'Horta, seguit per altres obres com Poldo, La Gran Fuga o Iaia, obres que estan començant a recollir èxits. 

Cliqueu aquí per accedir al formulari que heu d'omplir per inscriure-us.