Titular notícies

Dissabte dia 8 de maig es va celebrar el XII Consell XTAC Teatre de Sarrià

Dilluns 10 Maig 2021

La dotzena edició del Consell XTAC es va celebrar a les instal·lacions del Teatre de Sarrià amb una assistència massiva de gairebé tots els responsables dels teatres de la Xarxa. El consell de la XTAC se celebra anualment i es tracta d'un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya. S'hi tracten diversos temes que tenen a veure amb la planificació a llarg termini, com poden ser les produccions coordinades (com les obres: 'Perduts', 'Bruna', 'Palmira', entre d'altres) o les produccions pròpies anuals (com 'Una altra estrena' o '36 Preguntes que faran que t'enamoris'), però també tots aquells aspectes que afecten al dia a dia de les entitats. 

Entre els temes més destacables que es van tractar al consell, cal remarcar que es va aprovar la memòria de l'any 2020, es van presentar les Residències Teatrals de l'any 2022 i la producció pròpia de la FAC. Es tracta de l'obra 'Un vespre amb l'Alfredo' de la Cia. Els Iluminati, una òpera i comèdia que es programarà de gener a setembre de 2022. Durant l'acte també es va presentar el conveni de col·laboració entre la FAC i el Cicle Gaudí de cinema.