Titular notícies

Ateneus, encara sou a temps de triar una de les classes magistrals que podeu oferir a la gent de teatre del vostre ateneu

Dijous 17 Juny 2021

Els professionals de la dansa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i els professionals del teatre de l'Associació d'actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ens han fet arribar moltes propostes de Tallers i Classes magistrals pensades especialment per a nosaltres i el nostre entorn amateur. Podeu escollir la que més us convingui per regalar-la als vostres associats o entorn. La proposta es tracta d'una classe magistral per cada Ateneu XTAC. Podeu veure quines són aquestes classes magistrals entrant a l'àrea privada del web i accedint al 'Catàleg d'Activitats. Allà hi trobareu les Masterclass de Teatre i les Masterclass de Dansa

A continuació teniu els videos de les Masterclass de dues dansa i dues de teatre perquè us feu una idea de com funcionen aquestes classes:

Dansa:
Montse Colomé - "Gaudir del cos, gaudir de la dansa"
Miquel Barcelona - "Cos creatiu"

Teatre:
Aida Llop - "Ara i aquí"
Teresa Petit - "Abans de començar"