Titular notícies

L'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya busca una nova seu

Dilluns 12 Juliol 2021

Després de gairebé 9 anys a Fabra i Coats, l'AADPC ha de tancar aquesta etapa per encetar-ne una de nova, en una nova seu. Al setembre, a Fabra i Coats començaran unes obres per reubicar el museu d’art contemporani dins del mateix edifici i, per tant, l’AADPC ha de trobar un nou local.

La seva intenció és que aquest nou espai sigui un lloc on poder crear sinergies amb altres entitats del sector, convertint-se en un espai de reflexió per compartir idees i intercanviar impressions, i on els socis i sòcies hi tinguin cabuda i puguin utilitzar-lo, és a dir, volen que la nova seu de l’AADPC sigui un espai viu, creatiu, articulador i útil per a tots i totes.

Busquen un local on hi hagi una zona per les taules de treball i atenció al soci/a i una sala polivalent annexa que pugui servir per fer reunions, cursos, xerrades, assemblees o assajos. Per tot això, si coneixeu algun local que els pugui encaixar, ja sigui per per llogar o per compartir amb una altra entitat del sector, poseu-vos en contacte amb ells a l’adreça aadpc@aadpc.cat.  
Si voleu consultar el manifest sencer, cliqueu aquí.