Què és?

Amb l'afany de donar suport a la gestió dels teatres que tenen les entitats federades, la Federació d’Ateneus de Catalunya ha creat la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).  Per impulsar la dinamització dels espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació de representacions, una plataforma de venda d’entrades i un catàleg per consultar diferents espectacles, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formin part. D’aquesta manera, als teatres XTAC hi podeu trobar la programació singular de cada Ateneu i a més, una programació nova i coordinada entre tots els integrants de la Xarxa XTAC.A la XTAC hi poden participar tots els ateneus que disposin de teatre o bé que gestionin la programació d’una sala.

Què fem?

Des de la XTAC oferim 6 tipus de serveis que composen l'associació de cada ateneu a la XTAC.
En primer lloc, l'ateneu associat por gaudir d'un Catàleg d'espectacles, amb un preu reduït per als ateneus, i una àmplia varietat d'espectacles tan professionals com amateurs.
La XTAC disposa d'un sistema de gestió de venda d'entrades online i presencial.
Gràcies a la XTAC, els ateneus adherits també podran gaudir de descomptes en el preu dels drets d'autor gestionats per l'SGAE.
La XTAC ofereix formació específica per als ateneus sobre programació i dinamització cultural.
En representació de la XTAC podem aconseguir acreditacions per a l'assistència a fires i festivals.
Finalment, un assessorament específic en la programació d'espectacles.

 

Vols pertànyer a la XTAC?

Les entitats federades que els interessi poden inscriure’s a omplint aquest formulari.