Titular notícies

Convocatòria oberta de Residències Artístiques als ateneus, consulteu les novetats

Dilluns 7 Febrer 2022

Per quart any consecutiu i per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals, la Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) obra una convocatòria de residències artístiques als ateneus adreçada, exclusivament, als artistes professionals. 
Des de la XTAC us avisarem quan algun artista busqui teatre on assajar i estrenar a la vostra població. També us animem a difondre aquesta convocatòria entre els artistes del vostre entorn.

La gran diferència amb les anteriors edicions és que a partir d'ara no hi haurà un termini de temps per optar-hi, sinó que es podran presentar propostes durant tot l'any. A continuació podeu descarregar les bases i difondre-les.