Comparteix-ho

Per tal de continuar enfortint la xarxa de teatres, des de l’XTAC estem preparant una gira de THE GOURMETS VOCAL QUARTET, espectacle escollit per la Comissió, i del qual ja en podeu reservar data a través de la web si voleu demanar una sessió. Imprescindible reservar  i tenir data confirmada abans del 10 de maig!

 

Teniu tota la informació al catàleg, accedint a la web amb el vostre usuari i contrasenya: THE GOURMETS VOCAL QUARTET

 

Amb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música afroamericana (els negro spirituals), The Gourmets Vocal Quartet s’endinsa en el gospel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers.

Poden actuar en qualsevol espai mentre hi càpiguen 4 cantants -un dels quals també toca el piano-teclat-. Pot ser al teatre, en  un vestíbul o en un espai no convencional. Interior o exterior, gran o petit.

Deixa un comentari