MITJA TARONJA

Durada: 01:20

Mitja taronja és una comèdia que parla de relacions, amistat, fílies, dependència de la tecnologia, falses aparences i amb una BSO plagada de cançons de pel·lícules romàntiques. Adrià Díaz i Júlia Santacana interpreten la típica parella perfecta, l’Adam i l’Eva, que organitzen un sopar amb els amics  per inaugurar el nou pis que han comprat.

Mentre esperen que arribi tothom, el solter del grup, el David, interpretat per Marçal Bayona, anunciarà que vol presentar-los la seva nova companya. Aquest serà el punt d’inici d’una obra que serà “una història d’amor com la de Dirty Dancing amb més cítrics i menys dancing”.

 

Gènere: TEATRE  /  COMÈDIA

Companyia: CIA LA CANINA i TANTARANTANA

Fitxa artística: El Teatre Tantarantana coprodueix el nou muntatge de La Canina, Mitja taronja, escrit i dirigit per Sílvia Navarro. Una producció dins del projecte Companyies en Residència ‘El Cicló’, que forma part del Programa de Suport a la creació del Teatre Tantarantana, com a fàbrica de creació.

 

Si sou entitats que no formeu part de l'XTAC i voleu reservar una data per l'espectacle, contacteu amb la Lali a xtac@ateneus.cat

Encara no hi ha valoracions.