FESTIVAL ITINERA

Durada: 01:00

El Festival Itinera, el festival de música dels Micropobles, és un festival que descentralitza la cultura i la música, donant visibilitat als entorns rurals i redescobrint el patrimoni cultural d’arreu de Catalunya a través de la música.

 

Gènere: MÚSICA

Companyies: Diverses

Dossier dels espectacles: “DOSSIER FESTIVAL ITINERA”

Condicions especials pels Ateneus XTAC:

- Itinera ens ofereix 10 propostes musicals, de les quals dues són de músics de Micropobles i les altres vuit de la programació habitual del festival. Podeu veure els artistes participants al dossier.

- La participació en el festival (amb la programació d’un concert, escollit pels organitzadors de l'Itinera, i la seva inclusió en la programació del festival) tindrà un cost de 650€ + IVA.

- Podeu decidir si cobrar entrada i, en aquest cas, els ingressos seran per vosaltres.

El Festival Itinera se celebra de l’1 de juny al 31 d’octubre, en cas de voler un concert fora d’aquestes dates es podrà realitzar tot i que quedarà fora de la campanya de comunicació oficial del Festival. També teniu l’opció de seleccionar un espectacle dels més de 100 que disposa el Festival; en aquest cas, l’organització elaborarà un pressupost a mida.

RESERVES: Per programar un concert cal contactar amb direcció (Agnès Fort) a través del correu electrònic itinera@festivalitinera.cat o del telèfon 676 72 37 19.

Encara no hi ha valoracions.