POMPEU FABRA, JUGADA MESTRA!

Durada: 01:30

Gaudiu d'una teatralització sobre la figura intel·lectual, humana i política del geni ordenador de la llengua: Pompeu Fabra. I tot a un PREU ESPECIAL pels ateneus de la Federació!

Una càpsula teatral adaptable a qualsevol aula, sala d'actes, pati o auditori. Pensat per a un públic molt ampli, explica tot un moment històric viscut a Catalunya. Una gran fita de la nostra llengua i cultura.

Des de la Federació d'Ateneus donem acollida i difusió d'aquesta obra, subvencionant part del cost perquè pugui arribar a tots els ateneus, en el marc d'un projecte que hem anomenat “DIT I FABRA”. Els 45 minuts dels quals consta l'actuació aniran acompanyats d'una xerrada-debat sobre el català avui, “MANTENIM VIVA LA LLENGUA? EL LLEGAT DE FABRA”, també d'uns 45 minuts. La nostra llengua viu moments crítics de grans reptes, cal reflexionar, posar a debat i situar el paper que poden tenir els ateneu en l'actual context.

Una activitat dinamitzada per Plataforma per la Llengua amb la participació de Marta Rovira Martínez, doctora en sociologia, com a experta.

 

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES AL CATÀLEG DE LA FAC

 

Encara no hi ha valoracions.