PLA D'IMPULS DE LA DANSA

Durada: 00:00

El Pla d'Impuls de la Dansa posa a l'abast de les 194 entitats que formen part de la Federació d'Ateneus un catàleg amb set propostes artístiques que gaudiran d'un descompte del 40% en la seva contractació.

 

Gènere: DANSA D'ARREL TRADICIONAL

Companyies: Diverses

Dossier dels espectacles: “DOSSIER PLA IMPULS DE LA DANSA”

Calendari: A partir del dilluns 4 de setembre s'obrirà el termini per fer les reserves dels espectacles. Les actuacions es realitzaran al llarg del 2024.

RESERVES:  Les reserves s'hauran de fer a través del CATÀLEG D'ACTIVITATS de la Federació d'Ateneus. Tindreu fins el 15 d'octubre.

IMPORTANT: Hi haurà un màxim de quatre reserves amb descompte disponibles PER COMPANYIA, i es respectarà l'ordre de sol·licitud a través dels formularis que posarem al vostre abast per a tal fi. Us animem a consultar el dossier que us adjuntem a baix per poder fer les vostres reserves el més ràpid possible.

QUÈ ÉS EL PLA D'IMPULS DE LA DANSA?

 

El Pla d'Impuls de la Dansa és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d'aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d'aquestes propostes artístiques. Amb aquest propòsit us fem arribar a les 194 entitats que formeu part de la Federació un catàleg amb set propostes artístiques -de sis companyies diferents- que gaudiran d'un descompte del 40% en la seva contractació.

 

Encara no hi ha valoracions.