PLA D'IMPULS DE LA DANSA

Durada: 00:00

El Pla d'Impuls de la Dansa posa a l'abast de les 196 entitats que formen part de la Federació d'Ateneus un catàleg amb set propostes artístiques que gaudiran d'un descompte del 40% en la seva contractació.

 

Gènere: DANSA D'ARREL TRADICIONAL

Companyies: Diverses

Dossier dels espectacles: “DOSSIER PLA IMPULS DE LA DANSA”

Calendari: Les actuacions es realitzaran al llarg del 2024.

 

QUÈ ÉS EL PLA D'IMPULS DE LA DANSA?

 

El Pla d'Impuls de la Dansa és un programa que està destinat a les entitats de cultura popular que treballen amb la dansa d’arrel tradicional, especialment amb els esbarts i grups de dansa. L’activitat d’aquest teixit associatiu ha quedat greument afectada per la pandèmia i, per això, el Departament de Cultura i Fira Mediterrània, amb la complicitat de la Federació d'Ateneus de Catalunya, han posat al seu abast eines per contribuir a enfortir-los.

El Pla pretén acompanyar i impulsar el treball d'aquests grups estimulant la participació, la creació de noves mirades, afavorint que els creadors emergents treballin amb la dansa d’arrel, i promovent el circuit i l’exhibició d'aquestes propostes artístiques. Amb aquest propòsit us fem arribar a les 196 entitats que formeu part de la Federació un catàleg amb set propostes artístiques -de sis companyies diferents- que gaudiran d'un descompte del 40% en la seva contractació.

 

Encara no hi ha valoracions.