Titular notícies

La XTAC continua creixent

Dimarts 22 Març 2022

La Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya no para de crèixer. Amb aquestes 4 incorporacions, la XTAC sumarà un total de 40 teatres d'ateneus, un cop el Consell XTAC hagi aprovat definitivament les noves incorporacions. La intenció és seguir evolucionant, doncs teixint aquesta Xarxa que cada cop creix més, s'amplia la capacitat de contractació d'espectacles i la possibilitat d'organitzar gires que recorrin més part del territori català. Des de la XTAC, encoratjem aquells teatres d'ateneus que encara no en formen part a informar-se i valorar la seva inscripció. 

Les noves incorporacions són:

- Unió Casal Gelidenc - Gelida

- Centre Catòlic de l'Hospitalet - L'Hospitalet de Llobregat

- Casal de Sant Pere - Terrassa

- Centre Moral del Poblenou

Accediu a l'apartat de Teatres per consultar els detalls dels ateneus membres de la XTAC.