Comparteix-ho

El passat dia 28 de juny es va dur a terme la primera Masterclass de teatre a càrrec d’en Xevi Dorca al Casino Prado Suburense de Sitges. La classe va tenir molt bona acollida per part del públic i va servir per formar una mica més als assistents al taller. Aquesta és la primera de moltes Masterclass que la XTAC ha coorganitzat amb diversos ateneus de la XTAC. Podeu trobar tota la informació relacionada amb aquestes classes magistrals a l’àrea privada dels programadors, a l’apartat Intranet>Catàleg>Masterclass.

Les properes sessions programades són:

  • Masterclass ‘Abans de començar’ – amb Teresa Petit, el 18 de setembre al Círcol de Badalona
  • Masterclass ‘Interpretació’ – amb Marieta Sánchez, el 2 d’octubre al Teatre de Sarrià
  • Masterclass ‘Entrenament actoral i treball d’escenes de teatre’ – amb Alberto Díaz a el Centre de Gràcia


Els professionals de la dansa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APDC) i els professionals del teatre de l’Associació d’actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ens han fet arribar moltes propostes de Tallers i Classes magistrals pensades especialment per a nosaltres i el nostre entorn amateur. Podeu escollir la que més us convingui per regalar-la als vostres associats o entorn.

La proposta es tracta d’una classe magistral per cada Ateneu XTAC. Podeu veure quines són aquestes classes magistrals entrant a l’àrea privada del web i accedint al ‘Catàleg d’Activitats. Allà hi trobareu les Masterclass de Teatre i les Masterclass de Dansa.

Deixa un comentari