Comparteix-ho

Per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als socis i veïns dels ateneus i donar suport als creadors locals, la Federació compta amb una convocatòria permanent de residències artístiques adreçada, exclusivament, als artistes professionals, perquè aprofitin els espais dels ateneus per a la creació de nous projectes.

Les propostes es poden presentar durant tot l’any i impliquen que la companyia i l’ateneu es posin d’acord, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

La companyia disposarà d’un temps determinat per assajar a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que es durà a terme a l’espai del mateix ateneu. La participació en les residències no suposarà cap mena de cost per les companyies.

Aquestes són les propostes rebudes a dia d’avui. Mireu els projectes, quines dates i quines poblacions demana cada artista. Si alguna proposta us interessa, envieu un correu a xtac@ateneus.cat indicant de quina entitat sou i quin projecte us agradaria acollir:

  • NOU! – LAS CHICAS DEL BARRO – Cos(i)ficades – FANG, DANSA, TEATRE I CIRC
  • NOU! – PRODUCCIONS ESSENCIALS – Rere l’ombra de Wendy i Peter Pan – TEATRE D’OMBRES
  • CIA SILENDIUM – Una negra, una gorda i un marica – TEATRE

 

PER VEURE MÉS DETALLS SOBRE ELS ESPECTACLES, ACCEDIU A LA SECCIÓ ESPECÍFICA DE RESIDÈNCIES, CLICANT AQUÍ

Deixa un comentari