Comparteix-ho

Des de la FAC, tenim oberta una convocatòria permanent de residències artístiques per posar en contacte companyies i ateneus, i facilitar la creació de nous espectacles, amb la supervisió i l’assessorament de l’equip tècnic de la FAC.

La companyia disposarà d’un temps determinat per assajar a les instal·lacions de l’entitat i comptarà amb suport en la comunicació i difusió de l’estrena dels muntatges, que es durà a terme a l’espai del mateix ateneu. La participació en les residències no suposarà cap mena de cost per les companyies.

Per tal de donar l’oportunitat que necessiten a companyies que potser no han pogut dur a terme el seu espectacle per manca de recursos, els sol·licitants hauran de presentar un projecte artístic que no hagi estat estrenat. Es poden presentar projectes de les diferents disciplines: teatremúsica i dansa.

NOVES PROPOSTES

Artista: Guillermo Witt Roura

Espectacle: CIRCBRID

Gènere: CIRC

Breu resum: Aquest muntatge escènic planteja la creació d’una peça d’aproximadament 25 minuts, estant ara mateix en l’etapa de recerca; la qual neix de la idea d’abordar, mitjançant l’exploració del moviment corporal, aquest híbrid que neix de la unió del pal xinès i la corda llisa connectats entre si i les possibilitats tècniques, acrobàtiques i narratives que aquesta unió proposa.

Durada prevista de la residència: D’una a dues setmanes.

Dates proposades: Març o Abril del 2024

Poblacions on fer la residència: Barcelona  /  Sabadell  /  Salt

Dates previstes de l’estrena: Agost del 2024

Necessiten: Accés al teatre i accés a l’equipament tècnic: Sala 6x6x5m, 3 ancoratges a terra, 1 punt aeri, llum general, caixa de so i un tècnic.

 

ALTRES PROPOSTES VIGENTS

 

Si sou un ateneu i us interessa la proposta, envieu un correu a xtac@ateneus.cat.

Si sou un artista professional i voleu fer una residència a un ateneu federat, consulteu les bases de la convocatòria i ompliu el formulari de sol·licitud.

Deixa un comentari