Comparteix-ho

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC), impulsada per la Federació d’Ateneus, posa a disposició de totes les entitats federades, formin part o no de la xarxa, un Catàleg d’Espectacles perquè puguin programar actuacions a les seves sales. El catàleg s’actualitza periòdicament i conté propostes de teatre, dansa, música i altres arts escèniques híbrides.

Entre les propostes que hi ha a inicis d’aquest 2023 s’hi pot trobar el concert-presentació del nou disc de Lildami, que es podrà programar a partir de la publicació d’aquest a l’abril; els espectacles teatrals Faig tard… i què, protagonitzat per Rosa Andreu, i un monòleg tribut a l’Eugenio, sota el títol Tribut al geni; la darrera producció de l’Esbart Sant Martí, N9U i la proposta per a públic familiar Cromàtics, per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Els ateneus que formen part de la XTAC, trobaran el Catàleg d’Espectacles a la seva àrea privada amb la informació completa de preus, dossier de l’espectacle, fitxa tècnica i altres materials, i un calendari per a poder fer-ne la sol·licitud online.

Consulta aquí els avantatges de formar part de la XTAC.

Deixa un comentari