Comparteix-ho

Novetats per a programadores i programadores sobre la Fira Mediterrània de Manresa

 

La Fira Mediterrània de Manresa, el mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen l’arrel, la tradició i la cultura popular com a motor creatiu, torna del 5 al 8 d’octubre de 2023, a la capital del Bages, en la seva 26a edició.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, recomanem a tots els programadors i programadores d’entitats l’assistència, a fi de teixir sinergies amb professionals de la cultura d’arrel i altres programadors i programadores. Per això, us informem de les següents novetats:

Podeu consultar totes les activitats per a professionals en AQUEST ENLLAÇ.

Recordeu que, gràcies a la col·laboració de la FAC amb la Fira Mediterrània de Manresa i el Pla d’Impuls de Dansa d’Arrel, les entitats teniu un descompte del 40% en set propostes artístiques de dansa per programar durant el 2024. Les sol·licituds es poden fer a través del CATÀLEG D’ACTIVITATS fins al 15 d’octubre.

Deixa un comentari