Comparteix-ho

Nou servei pels ateneus de la XTAC: notes de premsa de la programació anual

 

Tal com vam avançar durant el darrer Consell XTAC, celebrat el passat 11 de maig a L’Avenç Centre Cultural d’Esplugues de Llobregat, presentem un nou servei de comunicació gratuït, disponible per a tots els ateneus membres de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). Aquest servei té com a objectiu facilitar la comunicació de la vostra programació anual amb els mitjans de comunicació locals i nacionals.

El nou servei consisteix en la proposta de models de notes de premsa de cadascun dels espectacles de la programació anual de la XTAC – Producció FAC i programació coordinada –, així com un model general que inclou tots els espectacles en un enviament. Aquests models estan dissenyats per simplificar la tasca de comunicació de les vostres entitats, oferint una estructura professional i completa.

Per fer ús d’aquest servei, només heu de substituir els continguts marcats en groc per les dades específiques del vostre ateneu i les dates de la vostra programació. Així, podreu personalitzar fàcilment les notes de premsa segons les vostres necessitats i enviar-les als mitjans de comunicació per donar a conèixer les activitats que organitzeu.

Esperem que aquest nou recurs us sigui de gran ajuda per millorar la visibilitat i difusió de la vostra programació.

FEU CLIC A LES IMATGES O TÍTOLS PER DESCARREGAR-VOS ELS MODELS

DOSSIER DE PREMSA GENERAL (Producció FAC + Programació Coordinada)

DOSSIER DE PREMSA COMPENDI (Perquè els ateneus puguin preparar una nota de premsa de temporada amb la seva programació específica, només seleccionant els espectacles que presentaran i posant-los amb l’ordre que els convingui, podent afegir la vostra programació fora de la XTAC)

NdP “HE MORT EL POP” (si necessiteu més informació i materials sobre la Producció FAC consulteu l’apartat web PRODUCCIÓ FAC)

Pel que fa a la formació “NOCIONS BÀSIQUES PER L’ELABORACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D’UN ESPAI ESCÈNIC“, amb Txu Morillas, i a tots els documents relacionats amb aquest nou servei de comunicació, recordeu que podeu trobar la informació penjada a la secció de la web “Avantatges pels ateneus XTAC” si entreu amb el vostre usuari. I si voleu cap altre suport complementari a la comunicació en el vostre ateneu, recordeu que des de la Federació tenim disponibles diferents serveis sobre la temàtica: SERVEI DE COMUNICACIÓ

Deixa un comentari