AVANTATGES I RECURSOS

AVANTATGES DE FORMAR PART DE LA XTAC

  • PROGRAMACIÓ: Tindreu accés als diferents projectes de l’XTAC per tal de dinamitzar la vostra programació, tals com la producció pròpia de la FAC de cada any, la programació coordinada dels teatres XTAC amb les que s’aconsegueix abaratir costos de contractació, ofertes i preus espacials en el catàleg de l’XTAC, accés a les residències artístiques…

  • GESTIÓ: Donem suport a les entitats federades en la gestió dels seus teatres, des de l’intermediació amb les companyies artístiques fins a la contractació i la gestió dels drets d’autor.

  • COMUNICACIÓ: Des de la XTAC enviem als programadors informació periòdica sobre descomptes, formacions i avantatges que poden ser del seu interès. Tanmateix, des del departament de comunicació de l’XTAC ajudarem en la difusió de les activitats i programacions dels teatres a través dels nostres canals habituals (XXSS i WEB de la Federació d’Ateneus).

  • FORMACIÓ: Tindreu accés a tota la informació privada del web de la XTAC, on oferim assessorament en formació, comunicació i programació, destinat al/s responsable/s de la dinamització del teatre de l’entitat.

  • REPRESENTACIÓ: Com a membre de la XTAC, sereu representats, com a part del col·lectiu, davant de les administracions.

  • PROJECTE XTAC: Formant part de la Xarxa tindreu veu i vot en totes les decisions que se sotmetin a aprovació dins de la XTAC.

ESPAI DE FORMACIÓ I RECUSOS

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya ofereix un seguit de documentacions que posa a l’abast dels programadors per facilitar la gestió dels equipaments culturals dels ateneus federats.

Posem al vostre abast les formacions que hem anat realitzant a través de l’XTAC:

1- NOCIONS BÀSIQUES PER L’ELABORACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D’UN ESPAI ESCÈNIC – Amb Txu Morillas

DOCUMENT GUIA

Fitxa de treball “Avaluació econòmica per activitat“: DOCUMENT

Fitxa de treball “Diagrama d’activitats“: DOCUMENT

Fitxa de treball “Pressupost-Liquidació“: DOCUMENT

Fitxa de treball “Relacions externes“: DOCUMENT

Fitxa de treball “RRHH Propis“: DOCUMENT

2- NOCIONS BÀSIQUES PER L’ELABORACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ D’UN ESPAI ESCÈNIC (SEGONA PART) – Amb Txu Morillas

DOCUMENT GUIA

Fitxa de treball “Plantilla pels pressupost“: DOCUMENT

Posem al vostre abast les guies pràctiques, una iniciativa perquè els ateneus tinguin una eina pràctica i de ràpida de consulta i de referència per poder superar les casuístiques del dia a dia.

Guia pràctica en Comunicació S.XXI: DOCUMENT

Guia pràctica en Comunicació i difusió de la programació dels ateneus: DOCUMENT

Proposta de model de NdP per contactar amb els mitjans de comunicació locals o nacionals donant a conèixer la vostra programació. Us facilitem models generals que inclouen tota la programació que fem des de la XTAC (Producció FAC i programació coordinada d’enguany) i models de NdP específics per cada un dels espectacles. Vosaltres únicament heu de canviar els continguts indicats en groc per les dades corresponents al vostre ateneu i a la vostra data de programació:

DOSSIER DE PREMSA GENERAL (Producció FAC + Programació Coordinada)

DOSSIER DE PREMSA COMPENDI (Perquè els ateneus puguin preparar una nota de premsa de temporada amb la seva programació específica, només seleccionant els espectacles que presentaran i posant-los amb l’ordre que els convingui)

NdP “HE MORT EL POP” (si necessiteu més informació i materials sobre la Producció FAC consulteu l’apartat web PRODUCCIÓ FAC)

NdP “TRIBUTE TO STEPHANE GRAPELLI”

NdP “PAZZO”

NdP “OMBRES XINESES: SO EN RE MENOR”

NdP “OMBRES XINESES: PRINCEP GRANOTA”

NdP “OMBRES XINESES: GEGANT DUM-DUM”

NdP “OMBRES XINESES: EL PORQUET”

NdP “OMBRES XINESES: AMALIA”

NdP “MÚSIQUES DE LLETRA”

NdP “LES DUES ESTACIONS DE VIVALDI”

NdP “KILOMETRES”

NdP “JANINE JOHNSON”

NdP “EL PEIX IRISAT”

NdP “CELEBRATION”

NdP “ALMAZUELA”

NdP “ABSENTA”

NdP “AA”

Proposta de model de contracte per contractar les actuacions artístiques professionals que vénen puntualment a actuar al vostre teatre:

MÉS INFORMACIÓ

Guia d’informació bàsica sobre la gestió dels Drets d’Autor:

MÉS INFORMACIÓ